Biografi

Biografi

De 4 brødre med italiensk blod i årerne har fundet sammen i en farverig musikalsk palette.


Som en god flaske vin der kræver tid til at blive klar, har det også lade vente på sig med de 4 brødre.... Men nu er tiden blevet moden, og de 4 brødre, med hver deres solide musikalske baggrund, er klar til at komme ud og spille for dig/jer....


Mærk den franske cafe stemning.....

Dans til de latinamerikanske rytmer.......

Bliv grebet af den spanske flamenco....

Tag på en musikalsk rejse igennem Italien....


Buono Brothers er klar til at komme og spille til jeres fest, reception, cafe, restaurant, m.m....

-Andreas Buono, Født 1996

Har i en årrække været tilknyttet Talentakadamiet Guldborgsund i klassisk guitar. Han har siden givet solokoncerter særligt i det lokale miljø, hvor han holder meget af at give publikum en introduktion til klassisk musik fra alverdens lande.


-Martin Buono, Født 1986

Startede sin musikalske karriere på MGK i Nykøbing Falster. Er solistudannet på det kongelige danske musikkonservatoriet på klassisk guitar. Martin Buono er specialiseret i Latinamerikansk og sydeuropæisk musik, og har bl.a studeret flamenco i Spanien. Derudover underviser han på Bording Musikskole.

www.martinbuono.com


-Marco buono, Født 1991

Startede som sin bror Martin på MGK i Nykøbing Falster, og er siden blevet Bachelor-uddannet på det kongelige danske musikkonservatoriet på klassisk guitar. Har siden efteruddannet sig på den franske sigøjner-genre Manuche fra Paris.

Har assisteret ved Det Kongelige Kapel, på mandolin, guitar og banjo.


-Christian Buono, Født 1973

Startede som 14 årig med klassisk guitar men har lige siden barnsben også deltaget i lokale blues og rock bands. Christian har også en stor forkærlighed for musik fra hele verdenen.


My Company, 8901 Marmora Road,

Glasgow, D04 89GR